fbpx

OM BJÖRKMANS

LOMMA KROGEN

”Vi har gått in helhjärtat i detta projekt och hoppas att det är den känslan som upplevs när du besöker oss på Lomma Krogen. Vi har alla bidragit med vår egen expertis för att få det här projektet på rullning och vi är så glada att äntligen komma igång! Alla i familjen älskar mat, dryck och det sociala som kommer med att driva krog. Kom gärna in och prata en stund så att vi kan lära känna våra kära gäster och Lommabor!”

-Familjen Björkman

Vi vill också tacka Lomma Kommun för en smidig process och hårt arbete även under dessa tuffare tider.

Bild på Familjen Björkman
lomma krogen framsida, ingång

LITE MER OM OSS

Vi är familjen Björkman och vårt mål är att leverera en härlig känsla av nostalgi för både gamla och nya gäster. När du besöker Lomma Krogen kommer du se att vi har lagt till vår egna twist för att sticka ut men också för att ge en positiv överraskning som bryter mot normerna.

Vi Björkmans har haft en känsla av att något fattades i vårt kära Lomma. En inredning som vågar visa lite själ och som gör att du tänker på den och vill veta mer. Själen från vår gamla Lomma Krog lever såklart vidare men vi har lagt till vår egen i mixen.

Peter är uppvuxen i en restaurang familj och jobbat på Lomma Krog under 90-talet. Han är den som började dra i detta projekt tillsammans med sin son. Han har sen länge drömt om att öppna upp dörrarna igen och bidra med sina egna smått galna inredningsidéer till den nya Lomma Krogen. 

 Axl hängde snabbt på pappas idé om att testa på kroglivet. Som den yngre generationen i familjen bidrar han med en ny synvinkel på entreprenörskapet. Han adderar också sina egna galna idéer, lite skrämmande lik sin far i den aspekten.

Sanna har lång erfarenhet av att driva eget företag och ser till att det administrativa sköts ordentligt även bakom bardisken. Hon är en pelare i familjen som kan sortera bland de bästa och de alldeles för galna idéerna som pågarna kommer med. 

NOSTALGI PÅ LOMMA KROGEN

Hjälp oss att bygga upp själen från gamla Lomma Krog genom att komma in med bilder från gamla tider!

Till oss kan du komma med bilder som ska sättas upp på vår nostalgivägg för att skapa en härlig känsla från förr. Sväng förbi krogen med framkallade bilder eller kontakta oss på e-mail med digitala bilder.

OBS! Bilderna ska vara relaterade till antingen gamla krogen eller gamla Lomma.

Nostalgisk spännande miljö

VÅRT TEAM

Bild på Peter Björkman

PETER

DELÄGARE

bild på Sanna Björkman

SANNA

DELÄGARE

Bild på Axl Björkman

AXL

DELÄGARE

Bild på kocken Henrik Lövdahl

HENRIK

KOCK